Ken jij iemand binnen onze doelgroep die een Wensdoos verdient?

Ken jij iemand binnen onze doelgroep die een Wensdoos verdient?

Meer mogelijk met Voetbalkleding zoekt enkele kinderen en jongeren met een beperking die supporter van SC Cambuur zijn. Het maakt niet uit of deze een verstandelijke of een lichamelijke beperking hebbben. De stichting wil deze doelgroep namelijk een wensdoos met items van SC Cambuur aanbieden! De stichting vervult normaal wensen voor jongeren met een beperking en hun begeleiders (tot 30 jaar), maar helaas kan dat vanwege de Coronacrisis momenteel niet doorgaan.

Het opgeven van kinderen en jongeren met een beperking voor een wensdoos kan via info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl onder vermelding van de NAW-gegevens van de aanvrager en begunstigde, e-mailadres en telefoonnummer van de aanvrager, informatie over de begunstigde en kledingmaat.

Een wensdoos bestaat doorgaans uit 2 á 3 items, te denken valt hierbij aan wedstrijd- en/of trainingskleding, voetbalschoenen en/of keepershandschoenen van spelers van SC Cambuur en/of merchandise.

Het uitreiken van de wensdoos gebeurt via de post, zodat het Coronaproof kan.