Iedereen kampioen!

Iedereen kampioen!

Binnenkort gaan wij bij diverse zorgloacties voor mensen met een beperking (woongroepen, begeleid wonen, dagbesteding ed) langs om kampioensshirts van SC #Cambuur te bezorgen, zodat iedereen zich een echte kampioen kan voelen. De spreekwoordelijke aftrap werd deze maand gegeven bij een begeleid wonen initiatief in Leeuwarden, waar Pascal dit mooie shirt in ontvangst mocht nemen!

Kent u een zorglocatie waar wij zeker moeten langsgaan? Stuur dan zeker een e-mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl voor de voorwaarden en aanmelden. LET WEL: Niet alle maten zijn nog beschikbaar voor deze actie. Deze shirts worden kosteloos weggegeven aan de doelgroep (weg=weg), maar wij vragen wel vriendelijk om een foto van de bewoners/deelnemers met hun shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *