Ruim 50 wensdozen uitgereikt!

Ruim 50 wensdozen uitgereikt!

De Coronacrisis is voor niemand leuk. Mensen uit de vitale sector werken zich kapot terwijl je zelf veelal binnen zit en je structuur wegvalt. Voor mensen met een beperking is dit nog meer, aangezien alles anders is en zij door het kabinet en de ministeries vergeten worden. Wij hebben daarom sinds half maart bij ruim 50 kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking een wensdoos bezorgd of laten bezorgen. Allemaal met iets waarvan zij blij worden! De meeste dozen werden gevuld met items van Cambuur, terwijl ook items van Ajax de revue passeerden. Zo hebben Martijn, Ferdy, Dani, Youri, Yordi, Jarno, Julian, Guido, Kim, Johan, Hetty, Daimy, Koen, Ameya, Max, Sander, Grant, Mitchell, Kees, Jo-Anna, Liam, Alejandro, Rivano, Bryan, Joeri, Leandro, Rienk, Mikael, Hunter, Kaj, Jasper, Thomas, Irene, Timo, Yannick, Danny, Senn, Damian, Brian, Sipke, Elroy, Björn, Roy, Luke, Milan, Tim, Bauke, Jonathan, Martijn, Robin, Quinten en Maartje een doos ontvangen! Ook hebben we veel spulletjes aan Leon Veneman geschonken voor zijn soortgelijke actie. Wij hopen dat iedereen veel plezier heeft van zijn of haar doos!

Hieronder zie je de foto van een uitreiking. Vanwege privacyredenen wilde / mocht niet iedereen op de foto!

Eén reactie

 1. manon schreef:

  Het is een briljant idee geweest van de stichting om
  verrassingsdozen uit te reiken. Heel veel jongeren
  zijn er blij van geworden .
  En ieder die deze dozen heeft gevuld, bezorgd, de
  website ervoor herft verzorgd, Chiel die een dagtaak
  heeft met het uitzoeken van de kleding en het
  vullen van de dozen, verdient een grote schouderklop.

Reacties zijn gesloten.