Vervulde wensen (mei tot en met september 2020)

Vervulde wensen (mei tot en met september 2020)

Ook de afgelopen maanden hebben wij diverse wensen vervuld! Van Hellendoorn tot Aqua Zoo en van Walibi tot van der Valk, het is allemaal voorbijgekomen. De bijbehorende verhalen leest u hieronder!

Bryan en Alejandro naar Hellendoorn.

Beste maatjes Bryan en Alejandro wilden graag naar Toverland. Helaas bleek dit qua afstand niet haalbaar maar een dagje Hellendoorn zat er wel in. Zij hebben genoten!

Youri en Yordi naar Aqua Zoo

Broers Youri en Yordi wilden graag naar Aqua Zoo. Normaal gezien zou deze wens al in maart vervuld worden maar helaas gooide het Coronavirus roet in het eten. In mei hebben zij de vouchers gekregen en in de zomervakantie zijn zij samen met hun ouders naar de dierentuin geweest. Ze hebben genoten!

Julian en Jarno naar Walibi Holland.

Julian zijn moeder wilde haar zoon graag verrassen met een uitje naar Walibi Holland. Wegens een fout van onze kant (dom dom dom) kregen we kaartjes voor een verkeerde datum. Uiteraard wisten wij hier wel raad mee en hebben daardoor Jarno Jan en vader Remco Jan Veldman op de ‘foute’ datum naar het park gestuurd. Julian en zijn moeder zijn 10 dagen later op de juiste datum naar Biddinghuizen geweest en ook zij hebben genoten!

Zorgouders naar van der Valk.

24/7 zorg dragen voor je kind is lastig, zeker als die extra aandacht nodig heeft. Daarom hebben wij 2 anonieme zorgouders naar van der Valk gestuurd om te genieten van het live cookingbuffet. Wij hopen dat ze gaan genieten!

Kent u ook een persoon, gezin, vriendenduo of zorgouder(s) binnen onze doelgroep die een dagje uit of ontzorgmoment verdient? Stuur dan een e-mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl en vermeld hierbij de nodige gegevens (naam, adres, woonplaats en informatie over de begunstigde). Binnen 30 dagen laten wij weten of wij de wens honoreren.