Actie met wensdozen wordt herhaald (update II)!

Actie met wensdozen wordt herhaald (update II)!

In april, mei en juni hebben wij van Meer Mogelijk Met Voetbalkleding meer dan 50 wensdozen uitgereikt aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking die het zo hard nodig hadden. Graag willen wij weer een aantal personen uit de doelgroep verblijden met een wensdoos!

Dus ken jij iemand binnen onze doelgroep een doos verdient? Je kunt kiezen uit SC Cambuur, Almere City FC of Helmond Sport en als je daarnaast toevallig fan bent van Ajax, PSV, Feyenoord en/of FC Groningen horen wij dit ook graag. Vermeld dit in de mail en bezorg ons ook je gegevens en informatie over de begunstigde (inclusief kledingmaat) via info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl.

Als je al wel een reguliere wens en/of wensdoos hebt gehad mag je diegene ook nog opgeven. Personen die nog geen doos hebben gehad krijgen voorrang op diegene die dat al wel hebben ontvangen. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord en op 12 en 13 december gaan we de dozen bezorgen Meer info over deze actie? Je kunt je vraag altijd stellen via de mail en korte vragen kunnen ook via een PB naar de FB-pagina van de stichting. Oh ja: delen wordt gewaardeerd!