Afhaaldagen voor wensdozen in Noord-Brabant en Friesland.

Afhaaldagen voor wensdozen in Noord-Brabant en Friesland.

Na de succesvolle afhaalmomenten van onze wensdozen in Antwerpen en Gent organiseert Meer mogelijk met Voetbalkleding opnieuw afhaalmomenten van wensdozen, deze keer in Leeuwarden en Rosmalen. Tijdens deze afhaalmomenten worden mensen met een beperking (tot 30 jaar) verrast met een mooie 1e of 2e wensdoos. Deze afhaalmomenten worden gewijd aan de beschikbare clubs van de regio waar wij op dat moment in de buurt zijn. Als jouw begunstigde supporter is van andere club die niet gekoppeld is aan die dag maar wel in het lijstje van beschikbare clubs op onze website staat, dan kan je hem of haar natuurlijk opgeven voor iets van die club. Opgeven kan snel en eenvoudig via e-mail (info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl) of een PB. Een wensdoos is gevuld met 1 of meerdere kledingstukken en/of fanartikelen, waarvan misschien zelfs wel eentje gesigneerd is.

Op deze dagen komen wij bij jou in de buurt:

27/12/2022 tussen 19u en 19u30: Leeuwarden (SC Cambuur).
28/12/2022 tussen 09u en 09u30: Leeuwarden (SC Cambuur) (enkel bij voldoende aanvragen).
04/01/2023 tussen 19u en 19u30: Rosmalen (FC Den Bosch & TOP Oss).

In de laatste volledige week van februari of begin maart voorzien wij terug een afhaalmoment in Antwerpen (voor de uitreiking van wensdozen van K. Beerschot VA). Meer info hierover volgt ten laatste op 16 februari!

In alle gevallen vragen wij om zeker de voorwaarden en beschikbare clubs te checken op onze website alvorens je een aanvraag indient. Wel zo prettig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *