Vervulde wensen (oktober 2019 tot maart 2020)

Vervulde wensen (oktober 2019 tot maart 2020)

De afgelopen maanden hebben wij diverse wensen vervuld. Zo is iemand naar de bioscoop geweest, hebben diverse mensen een wedstrijd van Cambuur bezocht en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Hieronder lees je elke vervulde wens!

Naar de film Gemini Man met Johan en zijn vader

Onze eerst vervulde wens was die van Johan Middelkoop (15) met zijn vader Ralph. Johan wilde graag met zijn vader naar de film Gemini Man. Wij hebben hem verrast met kaarten voor de film, inclusief een dinerbon voor een heerlijke maaltijd bij de Mac-Donalds. Ze hebben er veel plezier van gehad!

Zorgouders Remco en Gea Veldman naar van der Valk

Remco en Gea Veldman zijn de ouders van Jarno. Jarno heeft een verstandelijke beperking en zijn ouders kunnen er (bijna) nooit samen op uit. Daarom hebben wij Remco en Gea een ontzorgmoment bezorgd door ze een dinerbon van van der Valk te geven. Zij hebben genoten van een overheerlijk dinerbuffet!

Davy en tante Jo-Anna naar Cambuur

Davey (8) wilde samen met zijn tante Jo-Anna de Waal graag eens naar een wedstrijd van Cambuur. Uiteraard konden wij dit regelen! Samen hebben ze een wedstrijd uitgezocht en zijn ze naar de match vs Jong Ajax geweest, maar niet voordat er werd gegeten bij hun favoriete snackbar. Helaas eindigde de wedstrijd in een 0-2 nederlaag, maar dat mocht de pret niet drukken!

Max (14) met moeder Griet naar de uitwedstrijd tegen Almere

Max Haanstra (14) wilde graag naar een uitwedstrijd van zijn favoriete club SC Cambuur. Uiteraard konden wij dit regelen! Op 14 februari hebben zij de uitwedstrijd tegen Almere City FC bezocht. De 0-1 overwinning zorgde voor veel ontlading en het plezier was dan ook groot!

Thomas krijgt voetbalshirts!

Thomas is verstandelijk beperkt en werkt op een zorgboerderij. Een begeleider van hem contacteerde ons en vroeg of wij nog wat oude shirts hadden liggen. Wij hebben hem enkele shirts meegegeven en was er zeer blij mee!


Er staan nog diverse wensen te wachten. Helaas ligt de uitreiking omwille van het Coronavirus momenteel stil. Wij hopen dit zsm te kunnen doen! Wilt u ook een wens in vervulling laten gaan? Mail dan naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl. Dan gaan we kijken wat we voor u kunnen doen!

Foto’s staan op onze pagina’s op Facebook en Instagram en worden zsm hier toegevoegd.

Eén reactie

  1. manon schreef:

    deze families blij gemaakt Chiel, en dat maakt je zelf ook blij denk ik.
    Ik ben trots op je voor al het werk, dat je er voor doet.
    ❤️❤️

Reacties zijn gesloten.