Wensdozen van Almere City FC beschikbaar!

Wensdozen van Almere City FC beschikbaar!

Meer mogelijk met Voetbalkleding is op zoek naar enkele supporters van Almere City FC met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de leeftijd van 0 tot 30 jaar. Deze stichting wil deze doelgroep namelijk in het zonnetje zetten door samen met Almere & the City wensdozen met items van de club uit te reiken!

Kent u een supporter van Almere City FC die dit erg leuk lijkt en binnen de doelgroep valt? Mail dan naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl en vermeld de NAW-gegevens, geboortedatum en beperking(en)/aandoening(en)! Er zijn een beperkt aantal dozen beschikbaar, waarbij geldt dat weg ook echt weg is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *