Collectanten gezocht!

Collectanten gezocht!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Van 25 t.e.m. 29 oktober wil Meer mogelijk met Voetbalkleding gaan collecteren in Leeuwarden en Stiens om onze doelstellingen (het financieren van uitjes en wensdozen voor mensen met een beperking tot 30 jaar) nog meer te financieren. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar enkele vrijwilligers die ons in deze week 1 of meerdere avonden willen ondersteunen door mee op pad te gaan!

Kent u iemand of wilt u zelf helpen om deze week een mooi bedrag voor onze stichting op te halen? Stuur dan een PB via Facebook, of mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl. Bellen of het sturen van een bericht via Whatsapp kan naar Chiel ter Haar, te bereiken via 0612384165. Hier kunt u tevens terecht voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *