Geef nu nog iemand op voor een wensdoos!

Geef nu nog iemand op voor een wensdoos!

Op 12 en 13 december gaat Meer mogelijk met Voetbalkleding weer de deuren langs voor een tour waarin sowieso al 45 wensdozen worden uitgereikt. De wensdozen bestaan uit items van clubs als SC Cambuur, Ajax, Feyenoord, PSV en Helmond Sport. Aanvragen kan nog steeds, ook voor iemand die al een doos heeft ontvangen. Wel krijgen mensen die nog geen doos hebben ontvangen voorrang op mensen die dat al wel hebben gekregen van ons.

Aanmelden kan via info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl. Vermeld hierbij de clubvoorkeur, kledingmaat, naam, adres, woonplaats en informatie over de begunstigde(n). Graag ontvangen we ook een e-mailadres en telefoonnummer van ouders/verzorgers/begeleiders om, indien de aanvraag gehonoreerd wordt deze te informeren over de tour.

Houd er wel rekening mee dat diverse maten niet meer beschikbaar zijn. Ook zijn items van Ajax en fanartikelen van SC Cambuur niet meer beschikbaar voor nieuwe aanvragen. We hebben enkel nog kleding van SC Cambuur en Helmond Sport. Van Feyenoord en PSV is er nog een beperkt aantal fanartikelen beschikbaar!

Het opgeven van een voorkeur voor een datum is niet mogelijk. Op 12 december bezorgen we de wensdozen in Noordoost-, Zuidoost-, Zuid- en Zuidwest-Friesland. Leeuwarden (stad en omgeving), Tietsjerkeradeel en Waadhoeke worden op zondag 13 december aangedaan. Aanvragen van op de Waddeneilanden en buiten Friesland (ook vanuit België mogelijk) worden opgestuurd rond deze datum.