Bijna 50 wensdozen, opgeven kan nog!

Bijna 50 wensdozen, opgeven kan nog!

Onze wensdozenactie nadert de 50 ingepakte dozen! Momenteel zitten we op 48 dozen en er kunnen nog bij. We kunnen met het huidige materiaal voor de wensdozen nog 20 dozen vullen en de zondag geraakt zo goed als vol.

Vandaag hebben we nog items van Cambuur, Groningen en Emmen ontvangen, dus daar kan je je nu ook (weer) voor opgeven! We hebben nog kleding van SC Cambuur, FC Groningen, FC Emmen en Helmond Sport beschikbaar voor de wensdozen. Daarnaast hebben we voor deze actie nog een beperkt aantal fanartikelen van Feyenoord en PSV beschikbaar. Let op! Lang niet alle kledingmaten zijn nog beschikbaar.

Kent of bent u iemand die een wensdoos verdient en binnen onze doelgroep valt? Stuur dan een aanvraag naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl en vermeld ineens de kledingmaat (indien van toepassing), clubvoorkeur(en), informatie (beperking(en)/aandoening(en) over de begunstigde(n) en contactgegevens van de ouders/verzorgers. Iemand komt in aanmerking voor een wensdoos als diegene een fysieke en/of mentale beperking of handicap heeft. Vormen van Autisme en ADHD vallen hier ook onder. Mensen die al een wensdoos hebben ontvangen komen opnieuw in aanmerking, maar personen die nog geen doos hebben ontvangen krijgen wel voorrang.

Wij komen op zaterdag 12 (Noordoost-Friesland, Smallingerland, Stellingwerf, Zuidwest-Friesland) en zondag 13 december (Gemeenten Leeuwarden en Tytsjerkeradiel) langs. Zondag 13 december zit wel zo goed als vol en als backup houden we hier zaterdag 19 december voor beschikbaar. Al toegezegde wensdozen voor zondag 13 december blijven uiteraard op die datum staan. Zodra we de 19e gaan gebruiken, dan melden we dit via onze website en social media kanalen.

Meer informatie over de uitreiking, inclusief tijdvakken, wordt in de week van 7 december meegedeeld via e-mail. Voor al het materiaal geldt wel OP=OP. Snel dus snel naar je e-mail toe, voordat het te laat is.