Items gezocht

Items gezocht

Sinds het ontstaan van de Coronacrisis hebben wij al meer dan 125 kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking verrast met een wensdoos. Eerst was dit enkel met items van Cambuur maar inmiddels zijn er ook (vele) wensdozen met items van Beerschot, Ajax, Feyenoord, PSV, Helmond Sport, FC Groningen en FC Emmen uitgereikt! Nu wij (bijna) dagelijks aanvragen krijgen vanuit Nederland en België slinkt de voorraad enorm, waardoor wij steeds vaker aanvragen moeten afwijzen doordat de betreffende club spijtig genoeg niet voorraad is.

Hoewel wij diverse sites en clubwebshops afzoeken, is de nood aan nieuwe items altijd hoog. Ook van clubs die wij (nog) niet hebben. Wij zijn daarom op zoek naar items die mensen (op zolder) hebben liggen en aan ons willen doneren. Het maakt niet uit wat voor item(s) het is of zijn, elke sjaal, shirt, vaantjes, vorm van kledij, schoenen etc zijn van harte welkom! De club maakt ook niet uit: Cambuur, Beerschot, Ajax, PSV, Anderlecht, Lommel SK, Helmond Sport. Allemaal zijn ze welkom! Elke bijdrage klein of groot helpt ons om nieuwe wensdozen te maken. Heeft u wat liggen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl. Alvast merci!

Wenst u een financiële bijdrage te doen? Ook dat is mogelijk en daar willen wij u alvast enorm voor bedanken! Elke donatie groot of klein helpt ons om wensdozen de deur uit te krijgen (want in 90% van de gevallen worden ze verzonden en betalen wij er ‘gewoon’ verzendkosten voor). Doneren kan via ons IBAN-nummer, NL63RABO0340463392 ten name van Meer mogelijk met Voetbalkleding of via deze link. Ook een bestelling via onze webshop helpt ons om wensdozen (en straks weer uitjes) te financieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *