Tarik Tissoudali schenkt en signeert items!

Tarik Tissoudali schenkt en signeert items!

Update: de gesigneerde bal is al vergeven. Een deel van de (hand)schoenen zijn nog te koop!

KAA-Gent speler Tarik Tissoudali heeft ons gisteren diverse items geschonken van hemzelf en zijn ploegmaats Sinan Bolat, Colin Coosemans, Alessio Castro Mondes en Sven Kums.

Daarnaast heeft Tarik een bal gesigneerd voor een KAA-Gent wensdoos. Deze willen wij graag schenken aan een aupporter van KAA Gent met een mentale en/of fysieke beperking / handicap (tot 30 jaar). Kent u iemand die deze bal, samen met een sjaal, verdient en binnen de doelgroep valt? Stuur dan een e-mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl en vermeld daarbij de naam, adresgegevens en informatie over de begunstigde en een e-mailadres en telefoonnummer (bij voorkeur een GSM-nummer). We hebben maar 1 wensdoos van KAA Gent op voorraad, weg is dus ook weg.

Enorm merci Tarik, Sinan, Colin, Alessio en Sven voor het regelen, schenken en signeren van de items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *