Oranje-wensdozen weer beschikbaar!

Oranje-wensdozen weer beschikbaar!

Olympische Spelen-wensdoos nu beschikbaar!

Vrijdag 23 juli starten de Olympische Spelen weer en daarom gaan wij graag langs de deuren met Oranje-wensdozen. Met het EK Voetbal hebben wij diverse wensdozen met Oranje-items voor woongroepen, dagbestedingslocaties en individuen met een beperking (tot 30 jaar) bezorgd en graag herhalen wij deze actie met de Olympische Spelen. Wilt u een wensdoos aanvragen voor een dagbestedingslocatie, woongroep, zorgboerderij of individu met een beperking, lees dan onderstaande goed door!

Voor individuele aanvragen gelden de reguliere voorwaarden. Dit betekent dat de begunstigde nog geen of maximaal 1 wensdoos heeft ontvangen van ons, maximaal 30 jaar is en in België of Nederland woont. Aanvragen kan via info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl.

Voor woongroepen, dagbestedingslocatie en zorgboerderijen gelden er aangepaste voorwaarden. Zo dient er minimaal 1 persoon tot 30 jaar te verblijven/werken op de locatie en kunt u voor maximaal 30 personen of 5 woongroepen een oranje-wensdoos aanvragen. Voor normale wensdozen gelden de reguliere voorwaaeden. Ook hiervoor kunt u terecht op www.meermogelijkmetvoetbalkleding.nl!

Heeft u vragen, stel ze gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *