Mark Diemers signeert items!

Mark Diemers signeert items!

Onze wensdozenactie heeft inmiddels ook De Kuip bereikt! Feyenoorder Mark Diemers heeft voor ons diverse items getekend welke wij in onze wensdozen zullen stoppen. Het gaat om kaarten, bidons en ballen.

Het aanvragen van een wensdoos met een door Mark gesigneerd item is vanaf nu mogelijk! Stuur hiervoor een PB naar onze Facebook-pagina of mail ons via info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl en vermeld daarbij alle gegevens (naam, adres, beperking(en)/aandoening(en) en contactgegevens van de ouders/verzorgers). Een motivatie waarom uw begunstigde een Diemers-wensdoos verdient wordt op prijs gesteld!

Wij hanteren de weg=weg regeling. Het is tevens niet mogelijk om een voorkeur op te geven voor welk gesigneerd item in de doos zal zitten. Neem wel even de voorwaarden voor het aanvragen van een wensdoos door.

Onze grote dank gaat uit naar Mark voor het signeren van de items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *