Collecteweek van start!

Collecteweek van start!

Het is zover! Meer mogelijk met Voetbalkleding gaat deze week (25 t.e.m. 29 oktober) collecteren om uitjes en wensdozen voor mensen met een beperking te kunnen financieren. Wij zullen op pad gaan in diverse wijken in Leeuwarden en Stiens om een mooie opbrengst binnen te halen voor onze stichting. Onze collectanten hebben een legitimatiebewijs mee (vraag er gerust naar!) en je kunt bij hen zowel contant als per pin doneren. Ook is het mogelijk om per QR-code en iDeal te betalen! Hiermee kom je terecht in de beveiligde omgeving van Rabobank en kan je zelf je gedoneerde bedrag kiezen. Super handig! Komen wij niet langs jouw deur of wil je van thuis uit doneren? Klink dan op deze link en steun ons! Hartelijk dank voor jouw donatie!

Heb je vragen specifiek over de collecte of collectanten of stel je onregelmatigheden vast tijdens de collecte? Aarzel dan niet om contact op te nemen via e-mail (info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl), Facebook of telefoon (Selma ter Haar via 06-51562779 of Chiel ter Haar via 06-12384165).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *