Items voor wensdozen gezocht!

Items voor wensdozen gezocht!

Vanwege het groeiende aantal wensdozen dat wij mogen uitreiken aan mensen met een beperking (tot 30 jaar) is Meer mogelijk met Voetbalkleding dringend op zoek naar voetbalitems die wij in onze wensdozen kunnen uitreiken aan deze doelgroep.

Momenteel hebben wij het meeste nood aan items van Beerschot, KAA Gent, SC Cambuur, PSV, Ajax en Feyenoord maar ook items van andere clubs zijn van harte welkom! Zowel shirts, kleding, sjaals, ballen als andere fanartikelen kunnen wij goed gebruiken voor onze wensdozen.

Heeft u nog items liggen die u aan ons wilt schenken? Stuur dan ons een e-mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl of een PB via Facebook of Instagram (@mmmv_official). Heeft u niets liggen, maar wilt u onze stichting wel steunen? Doneren kan ook door een bijdrage over te maken naar NL63RABO0340463392 ten name van Meer mogelijk met Voetbalkleding. Alvast hartelijk dank namens onze doelgroep (mensen met een beperking tot 30 jaar)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *