Opnieuw wensdozen van K. Beerschot VA en KAA Gent beschikbaar!

Opnieuw wensdozen van K. Beerschot VA en KAA Gent beschikbaar!

Goed nieuws! Mede dankzij K. Beerschot VA en Tarik Tissoudali hebben wij per 24/02 terug wensdozen van Beerschot en KAA Gent beschikbaar. Het gaat om items die grotendeels ook nog eens gehandtekend zijn, wat de dozen extra waarde en dimensie geeft. Let op, er zijn maar een beperkt aantal dozen beschikbaar!

Aanmelden

De wensdozen zijn beschikbaar voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking tot 30 jaar. Het aanmelden kan uitsluitend via e-mail (info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl), waarbij de volgende gegevens dienen bezorgd te worden: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, kledingmaat en beperking(en)/aandoening(en). We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de kledingmaat, maar dit is niet altijd mogelijk. Enkel aanvragen voor mensen die nog geen of maximaal 1 wensdoos ontvangen hebben, worden in behandeling genomen. De voorwaarden vindt u via het kopje ‘wensdoos aanvragen’. Gehonoreerde aanvragen worden verzonden als normale wensdoos, waardoor de levering van deze wensdozen wellicht even kan duren. Omwille van de drukte worden er maximaal 5 wensdozen per week verzonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *