Wensdozen van FC Den Bosch beschikbaar!

Wensdozen van FC Den Bosch beschikbaar!

Deze week hebben wij diverse items van FC Den Bosch ontvangen, welke grotendeels gaan gebruikt worden voor de wensdozen. Bijgevolg is het aanmelden voor wensdozen, gevuld met iets van FC Den Bosch, dan nu ook mogelijk.

Het aanmelden van iemand met een beperking (tot 30 jaar) kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl, met daarin de naam, adres, woonplaats, geboortedatum, kledingmaat en beperking(en)/aandoening(en) van de begunstigde. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de kledingmaat, maar dit is niet altijd mogelijk. Enkel aanvragen voor mensen die nog geen of maximaal 1 wensdoos ontvangen hebben, worden in behandeling genomen. De voorwaarden vindt u via het kopje ‘wensdoos aanvragen’. Gehonoreerde aanvragen worden verzonden als normale wensdoos, waardoor de levering van deze wensdozen wellicht even kan duren. Omwille van de drukte worden er maximaal 5 wensdozen per week verzonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *