TOP Oss, FC Eindhoven en NEC schenken items aan ons.

de site voor voetbalkleding en meer

TOP Oss, FC Eindhoven en NEC schenken items aan ons.

3 april 2021 Nieuws 0

Sommigen hebben het al zien voorbijkomen op onze socials, maar deze weel hebben wij diverse items opgehaald om gr verkopen voor onze stichting of in wensdozen te stoppen. Het gaat hier om items van TOP Oss, NEC, FC Eindhoven & Helmond Sport. Van Eindhoven hebben wij 5 trainingspakken gekrehen, waar er (minimaal) 2 á 3 worden doorgegeven in onzr wensdozen. Ook bij Helmomd Sport zijn er diverse items getekend voor deze actie. De overige producten worden verkocht in de webshop. Enorm merci aan alle clubs, spelers en staf voor de items en gastvrijheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *